Dinçer'den Mudanya'ya spor yatırımı sözü

Dinçer'den Mudanya'ya spor yatırımı sözü

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 09:55
Bursatarafsiz.com

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, seçim çalışmalarınısürdürürken, gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanıyor. Mudanya'nın her bölgesine ulaşarakvatandaşlarla buluşan Gökhan Dinçer, dün ilk olarak Güzelyalı'da Mudanya espor Kulübü sporcularıylabiraraya geldi. Kulübün genç sporcularıyla sohbet eden Dinçer, Mudanya'ya espor merkezinin deiçinde bulunduğu bir tesis sözü verdi. "Tek başıma yapabileceğim şeyler sınırlı. Hep birlikte mücadeleedersek başarılı oluruz" diyen AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, "Sizlerlebirlikte olmak, vizyon sahibi gençlerle olmak beni mutlu ediyor. Her zaman yanınızdayım. Anagündemimiz memlekete sahip çıkmak" ifadelerini kullandı.

STAT MÜJDESİ

"Gençlerimizi de düşüneceğiz, çocuklarımızı da, evdeki kadınlarımızı da" diyen Dinçer,"Gerçekleştireceğimiz sportif, kültürel yatırımlarımıza Mudanya'yı hak ettiği değere kavuşacağız.Gençlik merkezimizin yanısıra yıllardır atıl durumda bulunan Mudanya Stadı'mızı yenileyeceğiz.Tirilye'ye futbol sahası yapacağız. Bunların dışında Mudanya'mıza gerçekleştireceğimiz sporyatırımlarıyla ilçemiz gençleri çok daha konforlu spor yapma imkanı bulacak" dedi.

KAYNAKLARI DOĞRU KULLANACAĞIZ

Dinçer, ayrıca, STK temsileriyle de biraraya gelerek sorun ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişindebulunurken, sonrasında Çekrice ve Orhaniye'de vatandaşlarla buluştu. Köy ziyaretlerindevatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer,"Mudanya'nın kaynaklarını doğru kullanmak çok önemli. Gerçekleştireceğimiz yatırımlarla herkesMudanya'ya girdiğini hissedecek. Biz bu memlekete en iyi hizmeti yapabileceğimizi düşündüğümüziçin yola çıktık" diye konuştu.